Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΡΗΓΑΣ. ΕΛΑΣΣΌΝΑ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 1-0(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παίζοντας αυτοκαταστροφικά και χωρίς να θυμίζει σε τίποτα την ψυχωμένη ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών, ο Ρήγας γνώρισε φυσιολογικά θα λέγαμε την ήττα στην Ελασσόνα από την τοπική ομάδα με 1-0.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν εξ' αρχής ότι ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς τις νίκης και κατάφεραν με το γκολ του Ζηρδέλη στο 70', να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της προνομιούχου 7ης θέσης.
Η ομάδα του Ρήγα, δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο του αγώνα την πολύ καλή πορεία που έχει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ακόμα και μετά το γκολ που δέχθηκε δεν δημιούργησε κάποια ουσιαστική ευκαιρία παρά μόνο μια κεφαλιά που πέρασε αούτ από εκτέλεση κόρνερ.
 Με 3 εκπλήξεις ξεκίνησαν τον αγώνα οι Βελεστινιώτες αφού στην θέση του, αναντικατάστατου μέχρι σήμερα τερματοφύλακα, Βασίλη Τσουμπέκο αγωνίστηκε ο Απόστολος Κεφαλάς (πραγματοποιόντας μάλιστα στο ντεμπούτο του μια άκρως θετική εμφάνιση), ενώ στον πάγκο έμειναν τόσο  ο στόπερ Νίκος Βουραζέρης όσο και ο επιθετικός Γιώργος Μιχολίτσης, αμφότεροι βασικοί στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Η ήττα αυτή,σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια, βάζει σε σοβαρούς μπελάδες την ομάδα του Ρήγα Φεραίου η οποία απ'ότι φάνηκε έπεσε στην παγίδα του " πάμε για δύο αποτελέσματα" ενώ απογοήτευσε και τους περίπου 30 πιστούς της φίλους που την ακολούθησαν σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.
Το φιλμ του αγώνα:
3' Κόρνερ για τον Ρήγα που φάνηκε να ξεκινά δυνατά, περνά ανεκμετάλλευτο
10' Μπροστινή μπαλιά για τον Τσουκάλη, που από θέση πλάγια δεξιά δεν προλαβαίνει να σουτάρει, και με προβολή ο αμυνόμενος διώχνει σε κόρνερ
13' Ο Κεφαλάς θα βγει μπροστά στον εφορμώντα  Κρίτσα και θα διώξει με αυτοθυσία.
20' Η ομάδα της Ελασσόνας απειλή εκ νέου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουντρουμπή που περνά ελάχιστα άουτ
28' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Τσουκάλη διώχνει με υπερένταση σε νέο κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ελασσόνας Σεμπίρης
45'+ Σουτ του Χατζή από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, πάνω στον τερματοφύλακα της Ελασσόνας
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν εξ αρχής έχοντας στο:
51'. Διπλή ευκαιρία με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας του Ρήγα, Κεφαλάς, είπε όχι.
54' Κόρνερ για τους γηπεδούχος, πάλι ο Κεφαλάς, βγαίνει και διώχνει με γροθιές.
57' Η Ελασσόνα απειλεί εκ νέου με στημένο, η μπάλα ελάχιστα άουτ
63' H καλύτερη στιγμή για τον Ρήγα, όταν ο Τσουκάλης μπήκε από τα δεξιά, προσπαθώντας αρχικά να πλασάρει και να διώχνει ο Σεμπίρης και στην συνέχεια νέο σουτ θα βρει τα σώματα των αμυντικών.
70' Το γκολ για την Ελασσόνα, όταν ο Γκουντρουμπής θα πιάσει το σουτ, αρχικά να αποκρούσει ο Κεφαλάς, η άμυνα του Ρήγα δεν μπόρεσε να διώξει και με κοντινή προβολή ο Ζηρδέλης θα σκοράρει.
82' Κόρνερ για το Ρήγα με τον Μιχολίτση, κεφαλιά ο Κόκκας λίγο άουτ.
88' Αποβλήθηκε ο προπονητής της Ελασσόνας κ.Κελτέκης για διαμαρτυρία.

Ο Ρήγας αγωνίστηκε με τους (Μπακάλης Λ) : Κεφαλάς, Γκουντόλος(71' Μιχολίτσης), Γουτούλης, Κόκκας, Γούτσιος, Μπλέτσας,Μπίκας, Χατζής, Μπακάλης(75' Πάσχος), Τσουκάλης, Σπαθής(77' Γάρος)
Για την Ελασσόνα έπαιξαν οι (Κελτέκης): Σεμπίρης, Πακάκης(46' Θανάσης), Παπαποστόλου(80' Σιαφαρίκας), Φλώρος, Κουμπούρας, Βάλας, Γκουντρουμπής Λ., (64' Ζηρδέλης), Σισμανίδης. Γουντρουμπής Φ., Καραγκούνης, Κρίτσας


 

 


 
Η χαμένη ευκαιρία στο 82' με την κεφαλιά του Κόκκα

και η διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Τσουκάλη στο 63'


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"