Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

  Έπιασε δουλειά για τα καλά ο Κώστας Γρηγοριάδης, στις προπονήσεις της ομάδας μας και φυσικά οι τερματοφύλακες το καταλάβανε...πολύ καλά.
  Έχοντας αποσπαστεί από το υπόλοιπο γκρουπ παικτών για αρκετό χρονικό διάστημα ο προπονητής τερματοφυλάκων, γύμνασε τους αθλητές τόσο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης όσο και ενδυνάμωσις της αλτικότητας ενώ
στην συνέχεια σειρά πήραν οι ασκήσεις στο τέρμα.
Ο κ. Γρηγορίαδης έδινε σημασία στην κάθε λεπτομέρεια ζητώντας ακριβή εκτέλεση των ασκήσεων ενώ οι δε τερματοφύλακες έδειξαν να απολαμβάνουν περισσότερο τις ασκήσεις με μπάλα στο τέρμα και το... παγούρι με το νερό, αφού με την πρώτη ευκαιρία προσπαθούσαν να δροσιστούν.
 Βέβαια πρέπει να πούμε ότι και τα τρία παιδιά που θα βρίσκονται φέτος κάτω από τα δοκάρια του Ρήγα Φεραίου (Γ. Κουρίτας,Απ.Κεφαλάς, Β.Τσουμπέκος) έχουν στο παρελθόν ξαναδουλέψει με τον κ.Γρηγοριάδη και γνώριζαν εξ' αρχής τι τους περιμένει αλλά και πόσο θα τους ωφελήσει. Οι τρεις τερματοφύλακες έχουν καταφέρει να είναι πρώτον τρεις κολλητοί εκτός γηπέδου και δεύτερον να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή μας κ.Μπακάλη αφού φέτος η ομάδας μας έχει τρία ισάξια ταλέντα κάτω από τα δοκάρια.
   Μάλιστα κάποιος έχει βαλθεί στο μέλλον να κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον ανταγωνισμό. Δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου, Πέτρο Ρίσκα, που όχι απλά έχει παρακολουθήσει όλη την προετοιμασία της ομάδας αλλά θα λέγαμε πλέον ότι αποτελεί κομμάτι της, αφού συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις και στα διπλά.
 Μέχρι στιγμής έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία και όλοι λένε πως θα είναι αυτός που θα συνεχίσει την παράδοση του Ρήγα να "βγάζει" τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου.Ειδικά από χθες, με την παρουσία του κ.Γρηγοριάδη, ο βενιαμίν Πέτρος έχει ένα λόγο παραπάνω για να δουλέψει σκληρά και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"