Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

 Η ομάδα της Πιερίας έχει έδρα την όμορφη Νεοκαισάρεια, ένα χωριό 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης,στον επαρχιακό δρόμο προς Ελασσόνα, ενώ το γήπεδο της ανακαινίστηκε πρόσφατα .
 Οι ¨κοκκινόμαυροι» φέτος συμπληρώνουν 45 χρόνια ιστορίας(από το 1968) και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
 Η άνοδος δύο κατηγοριών σε δύο χρόνια από την Α” Ερασιτεχνική του νομού Πιερίας έχει φέρει
κλίμα ενθουσιασμού στην περιοχή, με τον κόσμο να βρίσκεται στο πλάι της ομάδας και να δίνει το παρόν στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.
    Πρόεδρος της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Γαβρίδης, ο οποίος προχώρησε σε αλλαγή προπονητή αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας τα ηνία στον Τόλη Στύλο, μέχρι πρότινος βοηθό του Δημήτρη Παπούλα και παλαίμαχο παίκτη των «κιτρινόμαυρων». Το πιο σημαντικό όμως είναι η διατήρηση του περσινού ρόστερ και η ενίσχυση του με έμπειρους και ικανότατους παίκτες, καθώς μόνο ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καρασκόρδας αποχώρησε από την προηγούμενη περίοδο.
    Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα της Πιερίας αφορούν παίκτες με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Στην ομάδα ήρθαν οι Γιάννης Σακελλαρίδης (τερματοφύλακας) από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, Στέφανος Παπανικολάου (τερματοφύλακας) από τον Πιερικό,Δημήτρης Δημητρίου (αμυντικός) με θητεία σε Φωκικό, Πιερικό και ΑΕΠ Κατερίνης, Γιώργος Παμλίδης (επιθετικός) από τον Θερμαϊκό Κορινού, Χάρης Γεωργιάδης (αμυντικός) από την Ελπίδα Ανδρομάχης, Γιάννης Δερμίσης (αμυντικός) από τον Αιγινιακό, Δημήτρης Κυρτέγος (μέσος) από τον Αιγινιακό, Θωμάς Τσιάμης (επιθετικός) από την Πρόοδο Π. Κεραμιδίου,Δημήτρης Τσαγκαράκης (αμυντικός) με θητεία σε Καλαμαριά, Πανηλειακό και Καλαμάτα,Σπύρος Μακράκης (επιθετικός) από την Ακαδημία Πλαταμώνα, Ρένος Σταύρε (επιθετικός) από την 25η Μαρτίου, Θανάσης Τρικαλόπουλος (μεσοεπιθετικός) από τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα. Το ρόστερ της ομάδας:

Τερματοφύλακες
Γιάννης Σακελλαρίδης 32 ετών
Στέφανος Παπανικολάου 32 ετών
Νίκος Τζήμας 18 ετών
Αμυντικοί
Νίκος Μπαγγέας 32 ετών
Λάζαρος Γελαδάρης 18 ετών
Βαγγέλης Πανανός 21 ετών
Αναστάσιος Τσινιστίδης 19 ετών
Γιώργος Τασίδης 36 ετών
Κώστας Καπασακαλίδης 20 ετών
Κώστας Τζιάμας 20 ετών
Γιάννης Δερμίσης 19 ετών
Δημήτρης Δημητρίου 25 ετών
Χάρης Γεωργιάδης 20 ετών
Μέσοι
Δημήτρης Τσαγκαράκης 27 ετών
Βασίλης Νάκας 23 ετών
Δημήτρης Παυλίδης 24 ετών
Θανάσης Τσικαλόπουλος 17 ετών
Κώστας Τσιαμπέρας 20 ετών
Δημήτρης Κυρτέγος 26 ετών
Ηλίας Κωτσιαρίδης 18 ετών
Γιώργος Ευαγγελόπουλος 18 ετών
Επιθετικοί
Σπύρος Μακράκης 22 ετών
Λευτέρης Γκουδάρας 16 ετών
Ρένος Σταύρε 21 ετών
Νίκος Λαγιώτης 18 ετών
Αλέξανδρος Κλιάνης 20 ετών
Γιώργος Παμλίδης 20 ετών
- κείμενα και έρευνα από τον Αργύρη Τσιγγενόπουλο για το Ιmathia Sports
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"