Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΕΒΒΑΤΑΣ : " Ο ΡΗΓΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ"

 Το μοναδικό γκολ, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας στα Γρεβενά, σημειώθηκε από τον Κώστα Κρεββατά με μία υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.  Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του με τα χρώματα του Ρήγα σε επίσημο παιχνίδι.
 Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε στη «Θεσσαλία» και στον Γιώργο Πέγιο για το ματς της περασμένης Κυριακής, αλλά και για το κατά πόσο ο ίδιος έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν στη νέα του ομάδα. Επίσης, τόνισε την πίστη του ότι ο Ρήγας δεν θα έχει πρόβλημα να διατηρηθεί στην κατηγορία. Αναλυτικά, μας είπε:

 Για το «διπλό» επί του Πυρσού: «Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς φόβο για να πάρουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα, που όμως ήταν στα μέτρα μας. Κρατήσαμε τον Πυρσό μακριά από τα καρέ μας, ενώ εμείς σκοράραμε και αυτό φυσικά έκανε τα πράγματα πιο απλά για μας. Μάλιστα, μπορώ να πω ότι αν κάποια ομάδα δικαιούταν ένα ακόμη γκολ, αυτή ήταν ο Ρήγας. Χάσαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, ενώ ο Πυρσός μας απείλησε μόνο μία φορά με ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακάς μας, ο Αποστόλης Κεφαλάς. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, καθώς ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.
 Για τη φάση του γκολ: «Όλα προήλθαν από την καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Χατζή. Η μπάλα έφτασε στο σημείο που βρισκόμουν και βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα να είναι λίγο έξω από την εστία του πήρα την κεφαλιά και είδα τη μπάλα να καταλήγει στο «παραθυράκι». Χαίρομαι για το πρώτο γκολ που σημείωσα με τη φανέλα του Ρήγα σε επίσημο παιχνίδι, αλλά πιο πολύ για τη νίκη που πήραμε».
 Για το αν ο ίδιος έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα: «Φέτος είμαστε αρκετοί οι νέοι παίκτες στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα προσαρμοζόμαστε ολοένα και περισσότερο και σε αυτό βοηθά και το άριστο κλίμα που επικρατεί στον Ρήγα Φεραίο. Θεωρώ πως τόσο εγώ, όσο και τα άλλα παιδιά που ήρθαν φέτος, ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».
 Για το αν ο Ρήγας μπορεί να πετύχει το στόχο της παραμονής: «Προσωπικά γνωρίζω την κατηγορία από την περσινή θητεία μου στον Μαχητή. Το επίπεδο παραμένει υψηλό παρότι φαίνεται δύο-τρεις ομάδες να είναι πιο αδύναμες από τις άλλες. Ο Ρήγας θεωρώ ότι διαθέτει πολύ καλό υλικό και δεν θα κινδυνεύσει. Θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και από κει και πέρα πιστεύω ότι θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται στα παιχνίδια που θα δώσουμε μακριά από το Βελεστίνο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"