Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΖΙΑΝΙΤΗΣ : " Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ"

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣ Ρήγα Φεραίου κ.Πέτρος Μαζιανίτης στην «Θεσσαλία» και στον Γιώργο Πέγιο.
Απολαύστε ολόκληρη την συνέντευξη με τις τοποθετήσεις του προέδρου μας σε κάθε ...δύσκολη ερώτηση:
"Με τις φετινές προσθήκες και τελευταία των Κιπτίου και Ζαχαράκη ο Ρήγας Φεραίος ισχυροποιήθηκε σημαντικά εν όψει της τέταρτης στη σειρά συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πάντως, οι άνθρωποι του επιλέγουν να
κρατούν χαμηλά τους τόνους και χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε στη «Θ» ο πρόεδρος Πέτρος Μαζιανίτης: 
«Ο στόχος μας, αλλά και γενικότερα η φιλοσοφία μας ως ομάδα δεν έχει αλλάξει. Επιθυμούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία το γρηγορότερο δυνατόν και να κάνουμε μία καλή πορεία».
Τα καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ του Ρήγα Φεραίου είναι εννέα στον αριθμό (Παπαγιάννης, Μπόρας, Ράπτης, Δημητρίου, Χίσα, Τσελεπής, Τζοβάρας, Κιπτίου, Ζαχαράκης) με την ομάδα να παρουσιάζεται σημαντικά ενισχυμένη μια και κάλυψε και με το παραπάνω τις απώλειες που είχε. Ωστόσο, ούτε ο στόχος, ούτε η γενικότερη φιλοσοφία της πρόκειται να αλλάξουν, όπως τόνισε στη «Θ» ο Πέτρος Μαζιανίτης. Ο νέος πρόεδρος του ιστορικούς συλλόγου μας μίλησε κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου φιλικού με την Πύδνα και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα της ομάδας. "
Αναλυτικά, μας είπε τα κάτωθι: Για την ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Ρήγα: «Είχα ασχοληθεί και παλαιότερα με τα διοικητικά του Ρήγα Φεραίου και θεωρούσα ότι μπορούσα και πάλι να προσφέρω στην ομάδα του τόπου μας. Διετέλεσα μέλος της διοίκησης και το 1998 όταν είχαμε υποβιβαστεί από τη Δ’ Εθνική και παίξαμε στο τοπικό. Πλέον ο σύλλογος έχει ανέβει επίπεδο και όλοι οι Βελεστινιώτες οφείλουμε να βοηθήσουμε τον Ρήγα Φεραίο που διαφημίζει τον Δήμο μας σε όλη την Ελλάδα».
 Για το αν άλλαξαν οι στόχοι της ομάδας μετά τις τελευταίες μεταγραφές: «Η διοίκηση φρόντισε να «θωρακίσει» την ομάδα για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα, ο στόχος μας, αλλά και γενικότερα η φιλοσοφία μας ως ομάδα δεν έχει αλλάξει. Επιθυμούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία το γρηγορότερο δυνατόν και να κάνουμε μία καλή πορεία στον όμιλο. Στον Ρήγα Φεραίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο ντόπιο έμψυχο υλικό. Παράλληλα, δίνουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά από το νομό Μαγνησίας να αγωνιστούν σε Εθνικό επίπεδο, ώστε μετά από λίγα χρόνια να είναι έτοιμα να κάνουν και το παραπάνω βήμα».
 Για το επίπεδο της φετινής Γ’ Εθνικής: «Μπορεί να πέφτουν μόνο δύο ομάδες, αλλά θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό από το περσινό. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά θα τεθούμε αντιμέτωποι σε Εθνική κατηγορία, με τις δύο ομάδες του Βόλου, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη. Είχαμε ξαναπαίξει μαζί τους, αλλά ποτέ και με τους δύο την ίδια χρονιά. Επίσης, υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες με έμπειρους παίκτες, όπως ο Απόλλων Λάρισας, η Α.Ε. Καραϊσκάκης, η Πύδνα Κίτρους, ο Πιερικός. Περιμένω πως θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα με πολλούς συναρπαστικούς αγώνες».
 Για τον προπονητή της ομάδας Λάκη Μπακάλη: «Από τη στιγμή που αναλάβαμε τα «ηνία» της ομάδας, πρώτο μας μέλημα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Μπακάλη, που έχει πολλά πλεονεκτήματα: Κατ’ αρχάς είναι Βελεστινιώτης, έχει παίξει στον Ρήγα και τον έχει προπονήσει για αρκετά χρόνια. Αγαπά και πονά αυτή την ομάδα. Η διοίκηση πιστεύει στον κ. Μπακάλη, έναν άνθρωπο που έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που έχει αναδείξει πάρα πολλούς παίκτες και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;». Για την Ακαδημία του Ρήγα: «Την Ακαδημία του Ρήγα δεν θα την αφήσουμε έτσι. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε προκειμένου να αναδειχθούν καινούργια ταλέντα. Πέρυσι είχαμε τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος ΕΠΣΘ στη μικτή κατηγορία. Πολλά από τα παιδιά που μετείχαν σε αυτή την ομάδα φέτος ακολουθούν την προετοιμασία των ανδρών και αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες».
 Για τους συνεργάτες του στη διοίκηση: «Στη διοίκηση του Ρήγα είμαστε μία αγαπημένη ομάδα. Οι συνεργάτες μου έχουν μεγάλη όρεξη και μεράκι για να προσφέρουν στην ομάδα ο καθένας από το πόστο του. Επίσης, σημαντική βοήθεια έχουμε και από παλαιούς παράγοντες. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και μας καθοδηγούν με πολύτιμες συμβουλές».
 Για το φίλαθλο κοινό του Ρήγα: «Η διοίκηση έκανε το καθήκον της όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Περιμένουμε και από τον κόσμο να βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής έχουμε βάλει φτηνά εισιτήρια διαρκείας, ενώ και το κανονικό εισιτήριο δεν θα είναι ακριβό. Το Βελεστίνο πρέπει να αποτελέσει δυνατή έδρα, ώστε οι παίκτες να αισθάνονται ότι παίζουν «σπίτι» τους και το έργο τους στον αγωνιστικό χώρο να γίνεται πιο εύκολο».
Δηλώσεις έκαναν και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας μας. Ο Κώστας Κιπτίου δήλωσε: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ρήγα Φεραίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από τις πρώτες μας κουβέντες κατάλαβα πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα, ενώ και εγώ επιθυμούσα να μη φύγω από τη Μαγνησία. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του. Μου εξήγησαν το πλάνο του Ρήγα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα είμαι και εγώ μέρος του. Έχω έλθει για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχουμε μία νεανική ομάδα που με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα μπορεί να κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της. Τα υπόλοιπα είναι καλύτερα να τα πούμε μέσα στο γήπεδο»
Ενώ ο Γιάννης Ζαχαράκης ανάφερε : «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και φυσικά ο Ρήγας να έχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μία πορεία αντάξια της ιστορίας του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πλέον αποτελώ μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας η οποία τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί επάξια τη Μαγνησία σε Πανελλαδικό επίπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ρήγα για την πρότασή της και φυσικά τον προπονητή Λάκη Μπακάλη με τον οποίο συνεργάστηκα και παλαιότερα. Προσωπικά θέλω να δώσω συνέχεια στην περσινή καλή μου σεζόν στην οποία είχα οκτώ γκολ και 11 ασίστ. Μακάρι τα νούμερά μου στο νέο πρωτάθλημα να είναι ακόμη μεγαλύτερα, ώστε να βοηθήσω τον Ρήγα να υλοποιήσει τον φετινό του στόχο».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"